Get Adobe Flash player
Home Cortaflex

Cortaflex

Het verhaal van Equine America

Equine America is het verhaal van Bruce Snipes, een bijzondere man uit Aiken, South Carolina, VS

In de afgelopen veertig jaar heeft Brunce, een ware pionier, zich beziggehouden met de ontwikkeling van voedingssupplementen voor paarden. Hij was de eerste die elektrolyten en biotine gebruikte voor de hoeven. In de afgelopen jaren heeft hij Cortaflex ontwikkeld, dat nu het meest vooraanstaande voedingssupplement voor gewrichten is. Cortaflex wordt nu wereldwijd gebruikt door gerenommeerde ruiters en trainers uit alle paardenportdisciplines. Het werd succesvol getest door het Veterinary Medical Research Centre van de Universiteit van Michigan in een dubbelblind klinisch onderzoek.

Naast Cortaflex werd er een breed gamma van zeer doeltreffende producten voor paarden, honden, katten en mensen ontwikkeld sinds Equine America in 1998 werd opgericht.

Alle producten worden geproduceerd met ingrediënten van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende regelgeving.

De producten van Equine America ondersteunen het dieet met het oog op een betere gezondheid en scherpere prestaties en helpen de stress in het privéleven of op het werk te bestrijden. De producten van Equine America zijn niet in strijd met de huidige Jockey Club- of FEI-regels*, maar wij raden u aan de afzonderlijke wedstrijdreglementen te controleren met betrekking tot het toegestane gebruik van de producten tijdens evenementen.

*Zoals ten tijde van de productiedatum 02/2009

Voor meer informatie over de verschillende producten van Equine America kunt u in de onderstaande folders kijken.

Cortaflex

Mobiliteit

Hoeven

Spijsvertering

Ademhaling

Beenderen en Spieren

Vitamines en Mineralen

Kalmeren en Gedrag

Overige verzorgingsproducten

 

Heeft u nog vragen of wilt u wat bestellen? Neemt u vooral contact met mij op door hier te klikken

>